Green & grejerna

om Fair Trade, ekoreko och medvetna val i vardagen

Förnyelsebara ränder i mitt hem

Lämna en kommentar

Hur mycket inredningsdetaljer man kan egentligen med att tänka på när världen ser ut som den gör just nu? Ibland känns det knepigt att jag lägger energi på att hitta en matchande färg på en kruka, när vilken kruka som helst ju faktiskt fungerar bra och det är en oerhörd lyx att kunna ha ett huvudbry med färgmatchning.

Gott är det då att välja inredningsdetaljer som är tillverkade med respekt för människovärdet. Att köpa ett stycke hantverk där en annan människa har fått lägga sin energi och tid på något som hen verkligen är skicklig på, och dessutom kan försörja sig med på, det gör mitt hem extra fint och skönt att bo i.

Häromveckan besökte vi Green & grejernas kollega Klotet i Lund. De har många fina korgar i sitt sortiment och vi hittade den perfekta randiga korgen till vår palm:imageEn kruka av förnyelsebart material är vacker att titta på!

Författare: Gunilla Green

Jag önskar mer Fair Trade, rättvisa och miljösnälla val i världen! På bloggen skriver jag om mina funderingar kring detta, om vardagsval som jag hoppas gynnar fler än mig själv, och så om nyheter i min webbutik Green & grejerna - en hel butik med gott samvete!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s