Green & grejerna

om Fair Trade, ekoreko och medvetna val i vardagen

Nu fokuserar vi på Fairtrade

Lämna en kommentar

Från idag och fram till 18 oktober är det Fairtrade Fokus, två veckor då vi som konsumenter uppmanas att välja Fairtrade när vi handlar. Det är Fairtrade Sverige som står bakom kampanjen som i år har temat Fairtrade i varje kundkorg.
När du handlar hos Green & grejerna är det alltid Fair Trade i varje kundkorg men kanske inte alltid Fairtrade-märkta varor i korgen.Fairtrade i varje kundkorgSå här ser det ut i reklamen idag från närmsta butiken här hemma. (Jo, jag har en ”nej tack till reklam-skylt” på min dörr men reklamen nästlar sig in med tidningen.) Kolla upp hur det ser ut i din närmsta livsmedelsbutik, det är stor sannolikhet att även de har bra priser på Fairtrade-märkta varor de här veckorna, och till och med provsmakningar!

Författare: Gunilla Green

Jag önskar mer Fair Trade, rättvisa och miljösnälla val i världen! På bloggen skriver jag om mina funderingar kring detta, om vardagsval som jag hoppas gynnar fler än mig själv, och så om nyheter i min webbutik Green & grejerna - en hel butik med gott samvete!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s