Green & grejerna

om Fair Trade, ekoreko och medvetna val i vardagen

Mitt Möllan vårmarknad

Lämna en kommentar

wpid-paperartist_2015-04-11_21-57-41.jpegPå den varmaste vårdagen hittills i Malmö var det dags för Mitt Möllans vårmarknad med tema mat. Jag har inte varit med på Mitt Möllans marknader tidigare, men jag kommer gärna tillbaka! Här är fullt med spännande försäljare, lokala designers, återbruk och engagemang.wpid-paperartist_2015-04-11_21-59-17.jpegI fredags fick jag in lite nya varor (som inte hunnit komma upp i webbutiken ännu). Köksredskapen av akaciaträ från Mai Handicrafts i Vietnam uppskattades av besökarna. Perfekt för dig som vill ha annat än plast i ditt kök! wpid-paperartist_2015-04-11_21-58-04.jpegFlera nya te-sorter, Fairtrade-märkta och ekologiska, som många kunder valde bland. Svart, vitt, grönt eller rooibos – vad ska man välja?
wpid-paperartist_2015-04-11_21-58-31.jpegFair Trade Shop säljer en mer rättvis värld. Man ska ju inte hoppas på dåligt väder på en söndag, men ändå. Lite mindre sol ger kanske lite fler besökare hos oss på marknaden!

Författare: Gunilla Green

Jag önskar mer Fair Trade, rättvisa och miljösnälla val i världen! På bloggen skriver jag om mina funderingar kring detta, om vardagsval som jag hoppas gynnar fler än mig själv, och så om nyheter i min webbutik Green & grejerna - en hel butik med gott samvete!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s