Green & grejerna

om Fair Trade, ekoreko och medvetna val i vardagen

En helg på Lydde Gård

Lämna en kommentar

Att vara med i en styrelse är att åka tåg. Har jag sagt det förut?! Nu sitter jag på tåget på väg hem från en intensiv och engagerande helg med styrelsen för Fair Trade Återförsäljarna. Så här i kommande årsmötestider har vi pratat syfte och idéer och verksamhetsplaner. Vi har pratat och pratat och pratat, och blivit perfekt omhändertagna av Siv och Lasse på Lydde Gård.imageGården har gamla anor i väveriernas  hemtrakter, och är renoverad enligt ekologiska principer.

imageHållbarhet är ett ledord hos det lilla pensionatet. Jag gillar det här med klimatrabatt till gäster som reser klimatsmart!

imageTill middag fick vi egenhändigt ihoppysslade pizzor som gräddades med Lasses hjälp i den gamla stenugnen från 1700-talet. Hur många måltider har tillagats här?imageEn kakelugn i varje rum och ekologisk bomull i sängkläderna fixade en extra god sömn!

Författare: Gunilla Green

Jag önskar mer Fair Trade, rättvisa och miljösnälla val i världen! På bloggen skriver jag om mina funderingar kring detta, om vardagsval som jag hoppas gynnar fler än mig själv, och så om nyheter i min webbutik Green & grejerna - en hel butik med gott samvete!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s