Green & grejerna

om Fair Trade, ekoreko och medvetna val i vardagen

Elektrisk loppis

Lämna en kommentar

I november skrev jag om Batteriåtervinningens uppmaning till ett elektriskt rens. Nu på lördag den 17 januari så ordnar de en elektrisk loppis i Stockholm på Katarina Bangata kl 13-18. Man får själv stå och sälja sina utsorterade gamla elprylar (kontakta först Batteriåtervinningen så att du vet att du får ett bord), eller så kan man skänka dem till Batteriåtervinningen som säljer dem, och då går alla pengar till WWF! Ta med dina gamla trasiga elektriska julprydnader som du kanske plockat ner men ännu inte gjort dig av med och återvinn dem med stil, och kanske gör du fynd som du kan spara på till nästa jul.

Jag har upptäckt att många kvinnor kan berätta att deras män har en stor förkärlek till sladdar. Så även min. Jag brukar retsamt säga till min man och min goda väns man att de borde ha en sladdloppis, och här på lördagens elektriska rens tror jag att de verkligen skulle gå i spinn. Nu bor ju inte vi i Stockholm så vi får väl hoppas att den här välbehövliga idén kommer till Malmö!

Författare: Gunilla Green

Jag önskar mer Fair Trade, rättvisa och miljösnälla val i världen! På bloggen skriver jag om mina funderingar kring detta, om vardagsval som jag hoppas gynnar fler än mig själv, och så om nyheter i min webbutik Green & grejerna - en hel butik med gott samvete!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s