Green & grejerna

om Fair Trade, ekoreko och medvetna val i vardagen

Ekologiskt bubbel

1 kommentar

Vi vill ju gärna dela in människor och fenomen i fack, och då hamnar jag i gruppen eko-bloggare. Det kommer en del mail och förfrågningar till mig som s k eko-bloggare, som ni andra som bloggar om en hållbar livsstil säkert känner igen. Ibland känns det helt ointressant, och ibland är det tips om klimatsmarta idéer som jag tänker att både människa och miljö drar nytta av. En väldigt trevlig förfrågan kom från Primewine Group som undrade om de fick lov att skicka mig en flaska ekologiskt mousserande vin från Spanien, KRAV-märkta La Vida al Camp, och det tyckte jag lät fint. Tack så mycket för den!

(Och då vill jag samtidigt passa på att säga att när jag skriver om olika varor här i bloggen så är det för att jag själv väljer att ta upp dem, för att jag gärna vill att fler känner till dem och att fler personer hittar nya ekologiska alternativ. Det handlar aldrig om ett hemligen köpt inlägg. Jag gillar att det går att göra miljösnälla val i både vardagslunk och partyplanering, därför uppmuntrar jag att välja ekologiskt på Systemet, men en recension av vinet, det får någon annan stå för!)wpid-20141230_100231.jpgEftersom december mest har bestått av julmarknader och packande av beställningar i butiken så har det inte blivit tid än för att prova den, men imorgon är det ju nyår så då är det kanske dags.

Hur brukar du tänka när du väljer bubbel och vin till festligheterna?

Författare: Gunilla Green

Jag önskar mer Fair Trade, rättvisa och miljösnälla val i världen! På bloggen skriver jag om mina funderingar kring detta, om vardagsval som jag hoppas gynnar fler än mig själv, och så om nyheter i min webbutik Green & grejerna - en hel butik med gott samvete!

En tanke på “Ekologiskt bubbel

  1. Känner igen mig i att företag och organisationer kommer med förslag, erbjudanden och blogguppslag. Och jag har ungefär samma hållning som du – oberoendet är viktigt för trovärdigheten. Vad gäller vin och bubbel försöker jag hitta eko och reko alternativ på Systembolaget, och utbudet bara växer vilket är väldigt glädjande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s