Green & grejerna

om Fair Trade, ekoreko och medvetna val i vardagen

Schyssta julmarknader

Lämna en kommentar

Jul i KvarnbynNu drar snart julmarknad-säsongen igång!

Green & grejerna, Sveriges bästa Fair Trade Shop på nätet, kommer så klart att finnas på plats på några av dem så att du kan handla live och titta och känna och klämma på varorna innan du handlar.

Först ut är Jul i Kvarnbyn i Mölndal 6-7 december. Här blir det både design-julmarknad, julpyssel, paketinslagnings-workshop, körer och konserter, hantverk, fika, second hand-butik och allmän julkänsla i Kvarnbyn vid Mölndals stadsmuseum. Öppet kl 11-16 båda dagarna. Du hittar allt om program och utställare här.

Helgen därpå blir det julmarknad på Sankt Gertrud i Malmö, en marknad med hantverks- och designinriktning. Öppet kl 10-16 13-14 december. På lördagen har dessutom Bondens marknad julmarknad på Drottningtorget så det är väl värt besväret att åka till den här hörnan av Malmö!

Sista helgen före julafton, 20-21 december, när du fortfarande har en del julklappar kvar och dessutom vill flanera på stan med semesterkänslan i kroppen, då är det GOOD Jul på Gustav Adolfs torg i Malmö. Malmö Stads egen ekoreko-marknad med Fair Trade, vintage, eko och återvunnet i utbudet. Öppet kl 10-18 båda dagarna.

Hoppas att vi ses någonstans!

Författare: Gunilla Green

Jag önskar mer Fair Trade, rättvisa och miljösnälla val i världen! På bloggen skriver jag om mina funderingar kring detta, om vardagsval som jag hoppas gynnar fler än mig själv, och så om nyheter i min webbutik Green & grejerna - en hel butik med gott samvete!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s