Green & grejerna

om Fair Trade, ekoreko och medvetna val i vardagen

Nätkurs om Fair Trade

Lämna en kommentar

Visst, nu är det sommar och slappa dagar och hösten med sin ofta fulltecknade kalender känns långt borta. Men om du redan nu ändå vill börja planera för hur din höst ska se ut, och du dessutom känner dig sugen på att lära dig mer om rättvis handel, då kanske du blir glad nu! Åsa Folkhögskola erbjuder nämligen i höst en nätbaserad kurs om Fair Trade där du får ökade kunskaper om världsbutiker, rättvis handel-rörelsen och Fairtrade-märkningen.

Kursen vänder sig till dig som funderar över hur det vi handlar påverkar den globala utvecklingen, och inga förkunskaper krävs. Kursen sträcker sig från 15/9-14/12 och du förväntas lägga ungefär 6 timmar i veckan på detta.

Så, engagerade och rättvisa människor i hela Sverige, nu har ni en bra möjlighet att lära er mer och få diskutera med likasinnade!

Författare: Gunilla Green

Jag önskar mer Fair Trade, rättvisa och miljösnälla val i världen! På bloggen skriver jag om mina funderingar kring detta, om vardagsval som jag hoppas gynnar fler än mig själv, och så om nyheter i min webbutik Green & grejerna - en hel butik med gott samvete!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s