Green & grejerna

om Fair Trade, ekoreko och medvetna val i vardagen

Sloppis i solen

1 kommentar

image

Tredje sloppisen gick av stapeln idag. Sloppis betyder loppis i Slottstaden, i Malmö. Fina Regementsgatan kantades av oändliga mängder begagnade prylar och samtidigt pågick flera gårdsloppisar i området. Här på bilden är det ganska lite folk, det var knökfullt mest hela tiden.

Det är så roligt för Sloppisen är ett initiativ av några privatpersoner som tyckte att stadsdelen borde leva upp lite, och så blir det lite av det som man skulle kunna kalla en folkfest. Skattletare, familjer, barnvagnar, hundar, pensionärer, samlare, alla var de här!

Jag sålde ut lite Fair Trade-prylar och lite annat hemifrån som böcker, DVD-filmer, kritor – och två pulka-tefat som gick åt mitt i den varma solen!

Författare: Gunilla Green

Jag önskar mer Fair Trade, rättvisa och miljösnälla val i världen! På bloggen skriver jag om mina funderingar kring detta, om vardagsval som jag hoppas gynnar fler än mig själv, och så om nyheter i min webbutik Green & grejerna - en hel butik med gott samvete!

En tanke på “Sloppis i solen

  1. Vad härligt det ser ut. Jag älskar loppisar men bor tyvärr inte i Malmö. När ni inte ses i parken kan man alltid sälja sina grejer på nätet, http://citiboard.se/ , Det är gratis att annonser. Fattar ju att halva grejen med loppis är att ses, men vill man mest sälja sina prylar så är det ju ett alternativ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s