Green & grejerna

om Fair Trade, ekoreko och medvetna val i vardagen

Våren är på gång hos Fair Monkey

6 kommentarer

Fair Monkey kan inte bara köpa in fina fair trade-varor, de kan baka cheesecake också! Den här helgen har de öppet hus i sitt fina lilla röda hus i Våxtorp, precis norr om Hallandsåsen. Vi åkte dit och mumsade i oss blåbärscheesecake och drack ekologiskt te på verandan. Fair Trade blogg besök hos Fair Monkey fågelEfter fikat var det dags att titta och känna och klämma på alla vackra varor.Fair Trade blogg besök hos Fair Monkey påskäggPåskhörnan var så där härligt färgfylld och ger hopp om våren och ljuset. Påskäggen från Friends Handicraft är av tovad ull. De finns i 5 olika färger och jag bestämde mig för att ta in dem i både lilla och stora varianten.Fair Trade blogg besök hos Fair Monkey påskrisNyanlänt från uSisi Designs i Sydafrika är smyckesserien Daisy. Halsbanden finns i två längder och jag har på mig den längre varianten här. Fair Trade blogg besök hos Fair Monkey daisy långtJag valde färgerna Deep ocean, Blues och Honey suckle. Det kommer att finnas örhängen i form av en av de stora blommorna i varje färgställning också.Fair Trade blogg besök hos Fair Monkey Det är ju så svårt att bestämma sig för vilka färger och vilka varianter! Efter en hel del funderande gjorde jag en beställning idag och varorna kommer senare i veckan, så då lägger jag upp dem i butiken. Jag fick bra tips också om hemförsäljning, hojta till om du/ni har lust att få besök!Fair Trade blogg besök hos Fair Monkey pratTack för att vi fick komma och hälsa på!

Författare: Gunilla Green

Jag önskar mer Fair Trade, rättvisa och miljösnälla val i världen! På bloggen skriver jag om mina funderingar kring detta, om vardagsval som jag hoppas gynnar fler än mig själv, och så om nyheter i min webbutik Green & grejerna - en hel butik med gott samvete!

6 tankar om “Våren är på gång hos Fair Monkey

  1. Tack för besöket säger vi på Fair Monkey! Så härligt att få prata Fair Trade, visa upp nyheterna från våra samarbetsproducenter och få tankar och gensvar direkt på produkterna. För vår del uppskattar vi väldigt mycket att få höra om hur det går för er återförsäljare och vad era kunder anser och om ni har roliga tips och sånt. Vi förmedlar allt vidare till producenterna också.
    Direktutbyte! Det är verkligen upplyftande 🙂

  2. Ping: 20% rabatt till internationella kvinnodagen! | Green & bloggen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s