Green & grejerna

om Fair Trade, ekoreko och medvetna val i vardagen

Fair Trade-yra!

Lämna en kommentar

Nu har det börjat, Fair Trade Forum, årets stora happening för världsförändrare och världsförbättrare och rättvisemakare. Importörer, intresseorganisationer, producenter, återförsäljare, politiker – alla samlas vi för att prata Fair Trade och inspireras och få mer kunskap och påminnas om att våra val i vardagen har betydelse för andra människors vardag.

Jag kom nu vid lunch, efter att ha tagit gryningståget från Malmö, och kommer att tillbringa eftermiddagen med mina kompisar från Fair Trade Shop. Vi ska som vanligt klura på hur vi ska göra för att få ännu fler att hitta våra butiker och känna att det är ett viktigt alternativ.

Utmaningen här är att pussla ihop alla intressanta programpunkter för det är så mycket som pågår samtidigt! Meteorologen Pär Holmberg pratar konsumtion och klimat och Fairtrade presenterar sin rapport om fattigdom, det är föreläsningar jag skulle vilja gå på.

Författare: Gunilla Green

Jag önskar mer Fair Trade, rättvisa och miljösnälla val i världen! På bloggen skriver jag om mina funderingar kring detta, om vardagsval som jag hoppas gynnar fler än mig själv, och så om nyheter i min webbutik Green & grejerna - en hel butik med gott samvete!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s