Green & grejerna

om Fair Trade, ekoreko och medvetna val i vardagen

Tvålfabriken

Lämna en kommentar

Jag blev så glad häromdagen, för när jag ställde mig på toaletten och kunde nå till översta hyllan i badrumsskåpet, så hittade jag de två kartongerna med tvålar som jag köpte förra året hos Tvålfabriken i Hjo! Jag var där en sån där skön avslappnad sommardag när jag tillsammans med goda vänner strosade i solen på kullerstensgator, fikade, åt glass, kikade in i prunkande trädgårdar bakom urgulliga trähus, och nu påmindes jag både om min bortglömda tvål och den fina dagen förra sommaren! Tvålfabriken har en liten butik i backen i Hjo där du kan välja mellan en massa väldoftande tvålar.

Fair Trade blogg ekologisk tvålHär är deras rapsoljetvål Guldkroken och den doftar helt underbart! Den kräver dock en bra avrinningskopp för den blir ganska kletig när du börjar använda den, men det får man stå ut med för den fortsätter att sprida väldoft och känns som att den inte torkar ut huden. Jag gillar ju att den innehåller lokalt odlad raps OCH Fairtrade-certifierad paranötsolja!

Författare: Gunilla Green

Jag önskar mer Fair Trade, rättvisa och miljösnälla val i världen! På bloggen skriver jag om mina funderingar kring detta, om vardagsval som jag hoppas gynnar fler än mig själv, och så om nyheter i min webbutik Green & grejerna - en hel butik med gott samvete!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s