Green & grejerna

om Fair Trade, ekoreko och medvetna val i vardagen

Marknad i regn och sol

Lämna en kommentar

Aah!  Nu är jag hemma igen efter dagens Trädgårdsmarknad på Landskrona Trädgårdsgille. Omgiven av en väldans massa vackra blommor, starka färger och finurliga kolonistugor stod jag och sålde rättvisa. Dagen började med ett strilande regn från en kompakt grå himmel men framåt eftermiddagen kom både sol och värme. Fördelen med grå himmel är att alla färger blir så intensiva mot de gröna gräsmattorna och Landskronas vackra Citadell.

Trädgårdsmarknad Landskrona 1 skyltKrukorna, eller korgarna, av återvunna bildäck gör sig jättebra med en krysantemumboll i. Trädgårdsgillet hade fixat fina skyltar till alla utställare, det gillar jag. Tydligt, och snyggt med armeringsjärn!

Trädgårdsmarknad Landskrona 2 täljstenTäljstensälgen charmar som vanligt!

Trädgårdsmarknad Landskrona 3 sittdynorDe här sittdynorna är riktigt sköna att sitta på! Det fick jag bekräftat av flera provsittare. De är nog mjukare än vad man väntar sig, och dessutom små glädjespridare.

Trädgårdsmarknad Landskrona Fair Trade 4 jagOch här är jag med Divine-chokladen som ju är ett måste vart man än ska sälja!

Sittdynorna och korgarna av gummi har jag inte lagt upp i butiken, men om du bor i Malmö-trakten och vill handla, skicka ett mail (gunilla@greenochgrejerna.com) till mig så löser vi det!

Författare: Gunilla Green

Jag önskar mer Fair Trade, rättvisa och miljösnälla val i världen! På bloggen skriver jag om mina funderingar kring detta, om vardagsval som jag hoppas gynnar fler än mig själv, och så om nyheter i min webbutik Green & grejerna - en hel butik med gott samvete!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s